Përshkrimi

Një vajzë e vogël maskohet si një djalë i ri që të mund të luftojë me Ushtrinë Perandorake Kineze kundër Hunëve pushtues. Me ndihmën e dragoit të urtë Mushu, Mulan thjesht mund të shpëtojë vendin e saj - dhe të fitojë zemrën e kapitenit të pashëm Li Shang.

Shiko