Përshkrimi

Shumë kohë më parë, në botën e fantazisë së Kumandrës, njerëzit dhe dragonjtë jetonin së bashku në harmoni. Por kur një forcë e keqe kërcënoi tokën, dragonjtë sakrifikuan veten për të shpëtuar njerëzimin. Tani, 500 vjet më vonë, e njëjta e keqe është rikthyer dhe i takon një luftëtari të vetëm, Raya, të gjurmojë dragoin e fundit legjendar për të rivendosur tokën e copëtuar dhe njerëzit e saj të ndarë.

Shiko