Përshkrimi

Skipper, Kowalski, Rico dhe Private bashkojnë forcat me organizatën e fshehtë "The North Wind" për të ndaluar keqbërësin Dr. Octavius Brine që të shkatërrojë botën siç e njohim ne.

Shiko