Përshkrimi

Shizuku bën një jetë të thjeshtë, ku mbizotëron dashuria për tregimet dhe shkrimet. Një ditë ajo vëren se të gjithë librat e bibliotekës që ajo ka qenë kontrolluar më parë nga i njëjti person: 'Seiji Amasawa'.

Shiko