Përshkrimi

Primus nxjerr një rruazë të përzier juan në një farë shpirti dhe një pilulë demoni. Fara e Shpirtit mund të rimishërohet si njeri për të ndihmuar Mbretin Zhou të krijojë një dinasti të re, ndërsa Pilula e Demonit do të krijojë një djall që kërcënon njerëzimin. Ne Zha është ai që është i destinuar të jetë heroi, por në vend të kësaj ai bëhet një djall i mishëruar, sepse Fara e Shpirtit dhe një Pilulë Demoni janë ndërruar.

Shiko