Përshkrimi

I vendosur midis Episodit II dhe III, The Clone Wars është filmi i parë i animuar kompjuterik i Star Wars. Anakin dhe Obi Wan duhet të zbulojnë se kush e rrëmbeu djalin e Jabba Hutt dhe ta kthejnë atë të sigurt. Seperatistët do të përpiqen çdo gjë për t'i ndaluar ata dhe për të prishur çdo mundësi për një marrëveshje diplomatike midis Hutts dhe Republikës.

Shiko