Përshkrimi

Një ekip kafshësh agjentësh sekretë të stërvitur, derra gini Darvin, Hurley, Juarez, Blaster, nishan Speckles dhe mizë Mooch merr përsipër një mision që qeveria amerikane të ndalojë të keqen Leonard Saber, i cili planifikon të shkatërrojë botën me pajisje shtëpiake. Por qeveria i mbyll dhe ata dënohen me një dyqan kafshësh. A mund të shpëtojnë ata për të mposhtur zuzarin dhe për të shpëtuar botën?

Shiko