Përshkrimi

Rodney Copperbottom është një shpikës i ri robotësh që ëndërron ta bëjë botën një vend më të mirë, derisa Ratchet i keq të marrë përsipër Big Weld Industries. Tani, ëndrrat e Rodney - dhe ato të miqve të tij - janë në rrezik të vjetërsohen.

Shiko