Pershkrimi

Në Londrën mbytëse Eduardiane, Wendy Darling i magjeps vëllezërit e saj çdo natë me përralla para gjumit për lojën me shpatë, swashbuckling dhe kapitenin e frikshëm Hook. Por fëmijët bëhen heronjtë e një historie edhe më të madhe, kur Piter Pan fluturon në çerdhen e tyre një natë dhe i çon mbi çatitë e hënës përmes një galaktike yjesh dhe në xhunglat e harlisura të Neverland.

Shiko