Pershkrimi

Paris, 1910. Emile, një projeksionist i turpshëm filmi dhe Raoul, një shpikës shumëngjyrësh, e gjejnë veten të nisur në gjuetinë e një përbindëshi që terrorizon qytetarët. Ata bashkojnë forcat me Lucille, yllin me zemër të madhe të kabaresë Zogu i Parajsës, një shkencëtar i çuditshëm dhe majmuni i tij i egër për të shpëtuar përbindëshin, i cili rezulton të jetë një plesht i madh, por i padëmshëm, nga shefi i policisë pamëshirshëm ambicioz i qytetit.

Shiko