Pershkrimi

Pas 300 vitesh gjumë, tre motra shtriga ringjallen aksidentalisht në Salem në natën e Halloween-it, dhe tre fëmijë dhe miku i tyre i sapogjetur i maces duhet t'i japin fund sundimit të terrorit të shtrigave njëherë e përgjithmonë.

Shiko