Përshkrimi

Jiminy Cricket prezanton dy filma të shkurtër të animuar të Disney: "Bongo", për një arush cirku që po arratiset në natyrë dhe "Mickey and the Beanstalk", një pamje e përrallës së famshme.

Shiko