Pershkrimi

Puss in Boots zbulon se pasioni i tij për aventurën ka bërë të vetën: Ai ka djegur tetë nga nëntë jetët e tij, duke i lënë atij vetëm një jetë. Puss nis një udhëtim epik për të gjetur dëshirën mitike të fundit dhe për të rikthyer nëntë jetët e tij.

Shiko