Pershkrimi

Carl Fredricksen e kaloi tërë jetën e tij duke ëndërruar të eksploronte globin dhe ta përjetonte jetën në maksimum. Por në moshën 78-vjeçare, jeta duket se e ka kaluar, derisa një kthesë e fatit (dhe një eksplorues këmbëngulës 8-vjeçar i shkretëtirës i quajtur Russell) i jep atij një frymë të re.

Shiko