Pershkrimi

Dy burra pushohen nga puna dhe duhet të bëhen baballarë që qëndrojnë në shtëpi kur nuk mund të gjejnë punë, gjë që i frymëzon ata të hapin qendrën e tyre të kujdesit ditor.

Shiko