Pershkrimi

Jetët e familjes Addams fillojnë të zbërthehen kur ata përballen me një prezantues të pabesë, lakmitar dhe dinak të realitetit televiziv, ndërsa përgatiten gjithashtu që familja e tyre e gjerë të mbërrijë për një festë të madhe.

Shiko