Pershkrimi

Nëna e Borëbardhës vdes gjatë lindjes, duke lënë të vdekur foshnjën Snou dhe babanë John në një fushë të akullt, i cili më pas vizitohet nga një prej përfaqësuesve të Satanit, duke i plotësuar tre dëshira.

Shiko