Pershkrimi

Siç nënkupton edhe titulli, tre minjtë e verbër janë musketierë. Macja u vendos një sërë kurthe, të cilave ata i shmangen të gjithë (me sa duket pa e kuptuar) ndërsa ai fle. Macja zgjohet përfundimisht dhe fillon t'i ndjekë pa sukses, falë punës së tyre ekipore.

Shiko