Pershkrimi

Dy derrat që ndërtojnë shtëpi me sanë dhe shkopinj tallen me vëllain e tyre, duke ndërtuar shtëpinë me tulla. Por kur ujku vjen rreth e rrotull dhe rrënon shtëpitë e tyre (pasi mashtrimet si të vishesh si një dele foshnjës dështojnë), ata vrapojnë në shtëpinë e vëllait të tyre. Dhe gjatë gjithë kohës ata këndojnë këngën klasike, "Kush ka frikë nga ujku i madh i keq?".

Shiko