Pershkrimi

Disney Legend Sterling Holloway rrëfen këtë film të shkurtër klasik të animuar. Një ngatërresë nga zoti Lejleku gjen një këlysh të vogël luani në kujdesin e një tufe të butë delesh. I dashuruar nga nëna e tij, por i ngacmuar nga qengjat e tjerë, Lambert shpejt bëhet një luan masiv, por i turpshëm dhe i butë si delja që e rriti. Kur një ujk i uritur fillon të ndjekë tufën, a do të gjejë Lambert guximin për të mbrojtur nënën e tij?

Shiko