Pershkrimi

Ky film i shkurtër fitues i Oskarit tregon për një dem që preferonte të ulej nën pemë dhe të nuhaste lule sesa të përplasej me brirët me kafshët e tij. Siç do ta kishte fati, një bletë e parakohshme zbulon anën e egër të Ferdinandit nëpërmjet ulërimave të dhimbshme dhe goditjeve të egra. Kjo e vendos atë në arenën e luftimit të demave mes personazheve të bazuar në animatorët e Walt me një matador që thuhet se është modeluar sipas vetë Walt.

Shiko