Pershkrimi

Kur profesori djallëzor Ratigan rrëmben lodërbërësin mjeshtër të Londrës, mjeshtri i shkëlqyer i maskimit Basil nga Baker Street dhe ndihmësi i tij i besuar Dawson përpiqen të shmangin kurthin përfundimtar dhe të parandalojnë krimin e përsosur.

Shiko