Pershkrimi

Bashkohuni me Timon dhe Pumbaa, miqtë tuaj të preferuar nga Mbreti Luan, për të qeshura skandaloze dhe aventura me shpirt të lartë dhe globit. Destinacioni i parë - Afrika. Në "Kenia Bëhu shoku im", Timon dhe Pumbaa harrojnë se si të jenë miq kur Timon harron "Ditën e Mikut më të Mirë". Në "South Sea Sick", Timon luan doktorin kur Pumbaa ha një insekt të keq - por kura mund të vrasë së pari. Më pas në "Uganda Be An Elephant", Pumbaa mëson se është i lumtur që është vetvetja pasi përpiqet të jetë një nga kafshët më të njohura në xhungël. Më pas, shkon në Amerikën Qendrore në "Si të mposhtim Kosta Rikën e Lartë". Një mashtrues dhe paratë e tij ndahen shpejt kur Timon dhe Pumbaa përpiqen të rikuperojnë paratë e vjedhura nga grabitësi i bankës së keqe, Quint.

Shiko