Pershkrimi

Mickey, Minnie dhe miqtë e tyre të famshëm Goofy, Donald, Daisy dhe Plutoni mblidhen së bashku për të kujtuar dashurinë, magjinë dhe surprizat në tre histori të mbushura me mrekulli të së kaluarës së Krishtlindjes.

Shiko