Pershkrimi

Në këtë përshtatje të "A Christmas Carol" të Charles Dickens, Daffy Duck është pronari i pangopur i Lucky Duck Mega-Mart dhe gjithçka që ai mund të mendojë janë paratë që duhen bërë gjatë sezonit të festave.

Shiko