Pershkrimi

Snoopy fillon misionin e tij më të madh ndërsa ai dhe ekipi i tij shkojnë në qiell për të ndjekur armiqtë e tyre të përparuar, ndërsa shoku i tij më i mirë Charlie Brown fillon kërkimin e tij epik.

Shiko