Pershkrimi

Duke lënë pas sigurinë e çerdhes së tyre, Wendy, Michael dhe John ndjekin Piter Panin në një botë magjike ku fëmijëria zgjat përgjithmonë. Por ndërsa janë në Neverland, fëmijët duhet të përballen me kapitenin Hook dhe të prishin përpjekjet e tij për të hequr qafe Pjetrin përgjithmonë.

Shiko