Pershkrimi

Nemo, një peshk i ri klloun aventurier, është çuar papritur nga shtëpia e tij e Madhe Barrier Reef në akuariumin e zyrës së një dentisti. I takon babait të tij shqetësues Marlin dhe një peshku miqësor, por harrues, Dory, që ta sjellin Nemon në shtëpi -- takimi me peshkaqenë vegjetarianë, breshkat e sërfit, kandil deti hipnotik, pulëbardha të uritur dhe më shumë gjatë rrugës.

Shiko