Përshkrimi

Ndiqni aventurat e Arielit përpara se ajo të hiqte dorë nga pendët e saj për dashurinë e vërtetë. Kur Ariel nuk po këndonte me motrat e saj, ajo kalonte kohë me nënën e saj, Mbretëreshën Athena. Ariel është i shkatërruar kur Athena vritet nga piratët dhe pasi mbreti Triton nxjerr jashtë ligjit të gjithë këndimin. Së bashku me miqtë Flounder dhe Sebastian, Ariel niset me shpresën për të ndryshuar vendimin e babait të saj për të ndaluar muzikën nga mbretëria.

Shiko