Përshkrimi

Kur lajmi për vdekjen e John Smith arrin në Amerikë, Pokahontas është i shkatërruar. Ajo niset për në Londër me John Rolfe, për t'u takuar me Mbretin e Anglisë në një mision diplomatik: për të krijuar paqe dhe respekt midis dy tokave të mëdha. Megjithatë, Guvernatori Ratcliffe është ende përreth; ai dëshiron të kthehet në Jamestown dhe të marrë përsipër. Ai nuk do të ndalet para asgjëje për të diskredituar princeshën e re.

Shiko