Përshkrimi

Kur Lady Tremaine (njerka e Hirushes) vjedh shkopin magjik të Kumbarës së Zanës dhe ndryshon historinë, i takon Hirushes të rijetojë afatin kohor dhe të kthejë princin e saj.

Shiko