Përshkrimi

Dy ujqër të rinj në skajet e kundërta të rendit shoqëror të tufës së tyre janë hedhur së bashku në një tokë të huaj dhe kanë nevojë për njëri-tjetrin për t'u kthyer në shtëpi, por dashuria ndërlikon gjithçka.

Shiko