Santa Klaus (The Santa Clause) 1994 (Full HD 1080p) Filma Te Dubluar Ne Shqip

Pershkrimi


Scott Calvin është një njeri i zakonshëm, i cili aksidentalisht bën që Santa Claus të bjerë nga çatia e tij në prag të Krishtlindjeve dhe të rrëzohet pa ndjenja. Kur ai dhe djali i tij i vogël mbarojnë udhëtimin dhe dërgesat e Santa, ata shkojnë në Polin e Veriut, ku Scott mëson se ai duhet të bëhet Babadimri i ri dhe të bindë ata që do se ai është me të vërtetë, Babai i Krishtlindjes.

Shiko

Shkarko KËTU