Bota e Lodrave 2 (Toy Story 2) - 1999 (Full HD 1080p) - Filma Te Dubluar Ne Shqip

Pershkrimi

Andi niset për në Kampin e Kaubojve, duke i lënë lodrat e tij në vullnetin e tyre. Gjërat kthehen në shpejtësi kur një koleksionist i ngulët lodrash i quajtur Al McWhiggen, pronar i Al's Toy Barn rrëmben Woodin. Lodrat e Andit kryejnë një mision të guximshëm shpëtimi, Buzz Lightyear takohet me ndeshjen e tij dhe Woody duhet të vendosë se ku i përkasin vërtet ai dhe zemra e tij.

Shiko