Barbie: Princesha dhe e Varfra - 2004 (Full HD 1080p) Filma Te Dubluar Ne Shqip

 

Përshkrimi


Në muzikën e saj të parë të animuar me shtatë këngë origjinale, Barbie vjen në jetë në këtë rrëfim modern të një përrallë klasike të identitetit të gabuar dhe fuqisë së miqësisë. Bazuar në historinë e Mark Twain,

Shiko