Aventurat e Ketrusheve (The Chipmunk Adventure) 1987 Filma Te Dubluar Ne Shqip

Përshkrimi


Alvini ka hyrë vetë dhe Simon dhe Theodore në një garë me tullumbace në mbarë botën kundër Chipettes për të shpërndarë diamante për një grup kontrabandistësh diamante. Fituesit do të marrin një çmim prej $100,000. Fëmijët dhe të rriturit do ta shijojnë këtë film të realizuar me numra muzikorë nga Chipmunks dhe Chipettes.

Shiko