Arratisja e bebit (Baby's Day Out) - 1994 (Full HD 1080p) Filma Te Dubluar Ne Shqip

 

Pershkrimi


Baby Bink nuk mund të kërkonte më shumë; ai ka prindër adhurues (nëse janë disi të sëmurë-të ëmbël), ai jeton në një rezidencë të madhe dhe është gati të shfaqet në faqet sociale të gazetës. Fatkeqësisht, jo të gjithë në botë janë aq të këndshëm sa prindërit e Baby Bink; veçanërisht tre rrëmbyesit me iniciativë që pretendojnë të jenë fotografë nga gazeta. Duke e rrëmbyer me sukses Baby Bink, ata e kanë më të vështirë të mbajnë fyellin, i cili jo vetëm që mban një hap para tyre, por duket se është më shumë se pak më i zgjuar se tre kriminelët tronditës.

Shiko