Anastasia - 1997 (Full HD 1080p) - Filma Te Dubluar Ne Shqip

Pershkrimi

Kjo aventurë e animuar sjell një kthesë më optimiste në historinë e mitizuar prej kohësh të "vajzës së humbur" të carit të fundit të Rusisë. Një magjistar i lig vendos një mallkim mbi familjen Romanov dhe Anastasia ndahet prej tyre gjatë përpjekjeve të tyre për të shpëtuar nga një revoltë e zhurmshme që pushtoi pallatin e tyre. Vite më vonë, pasi u rrit me amnezi në një jetimore, "Anya" takon dy burra rusë që kërkojnë një shpërblim të ofruar nga Perandoresha Marie, për kthimin e mbesës së saj të humbur. Ata vendosin të udhëtojnë së bashku për të vizituar Perandoreshën në Paris. A do të ribashkohet Anya më në fund me familjen e saj të mbetur dhe do të gjejë më në fund një shtëpi të dashur?

Shiko