Pershkrimi


Ndërsa Chipmunks janë duke punuar në parkun argëtues, Majestic Movie Studios, në një atraksion këndimi. Ata nuk e dinë se Dr. Frankenstein i vërtetë ndodhet në një atraksion të ri të quajtur, "Kështjella e Frankenshtajnit". Pasi Alvini bën një udhëtim të çmendur me autobus, ata humbasin performancën e tyre të radhës dhe mbyllen në park pas kohës së mbylljes. Dr. Frankenstein kupton se kështjella nuk është mjaft e frikshme dhe rikrijon Frankensteinin e vërtetë dhe pasi përbindëshi gjen djemtë, fillon një aventurë të egër dhe të çuditshme!

Shiko

Shkarko KËTU