Alvin dhe Fytyreketrushet (Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked) - 2011 (Full HD 1080p) Filma te Dubluar ne Shqip


Pershkrimi


Duke luajtur përreth në bordin e një anije lundrimi, Chipmunks dhe Chipettes aksidentalisht dalin në det dhe përfundojnë të maronuar në një parajsë tropikale. Ata zbulojnë se terreni i tyre i ri nuk është aq i braktisur sa duket.

Shiko

Shkarko KËTU