Perbindeshat SHPK (Monsters, Inc.) 2001 (Full HD 1080p) Filma Te Dubluar Ne Shqip

 


Përshkrim

James Sullivan dhe Mike Wazowski janë përbindësha, ata fitojnë jetesën e tyre duke i trembur fëmijët dhe janë më të mirët në biznes ... edhe pse ata kanë më shumë frikë nga fëmijët sesa nga ata. Kur një fëmijë hyn aksidentalisht në botën e tyre, James dhe Mike papritmas zbulojnë se fëmijët nuk duhet të kenë frikë dhe ata zbulojnë një komplot që mund të kërcënojë të gjithë fëmijët në të gjithë botën.

Shiko