Alfa dhe Omega 3 Lojërat e Ujqerve (Alpha and Omega 3 - The Great Wolf Games) 2014 (Full HD 1080p) Filma Te Dubluar Ne Shqip

Përshkrimi

Bashkohuni me paketën në këtë aventurë të egër, me zemër të ngrohtë dhe krejtësisht të lezetshme, me alfa dhe omega të preferuara të të gjithëve! It'sshtë koha për "Lojërat e Mëdha të Ujkut", kur të gjithë alfat në pako lënë mënjanë dallimet e tyre për një garë miqësore. Kur një aksident i papritur i nxjerr jashtë komisionit shumë ujqër alfa të yllit tonë, një ekip i ri mblidhet që përfshin miq pyjorë që nuk janë në tufë. A mund ta drejtojë trajneri Humphrey grupin e tij të dhunshëm të "nënvlerësuesve" drejt fitores? Zbulojeni në këtë film emocionues që do t’ju lërë të ulërini për më shumë!

Shiko