Aladini dhe Mbreti i Hajdutëve (Aladdin and the King of Thieves) 1996 (Full HD 1080p) Filma Te Dubluar Ne Shqip

Përshkrimi

Sekretet legjendare zbulohen kur Aladini dhe miqtë e tij Xhazmin, Abu, Tapeti magjik dhe, natyrisht, Xhindi gjithmonë argëtues-përballen me të gjitha llojet e kërcënimeve tmerruese dhe bëjnë disa arratisje emocionuese të minutës së fundit duke ndjekur Mbretin e Hajdutëve dhe ekuipazhin e tij të lig.

Shiko