Aeroplanet 2 (Planes: Fire & Rescue) - 2014 (Full HD 1080p) - Filma Te Dubluar Ne Shqip

Përshkrimi

Kur vrapuesi ajror me famë botërore Dusty mëson se motori i tij është dëmtuar dhe ai kurrë nuk mund të garojë përsëri, ai duhet të ndryshojë shpejtësinë dhe të nisë në botën e zjarrfikësve ajror. Dusty bashkon forcat me helikopterin veteran të zjarrit dhe shpëtimit Blade Ranger dhe ekipin e tij, një bandë e automjeteve të të gjithë terrenit të njohur si The Smokejumpers. Së bashku, ekipi i patrembur lufton me një zjarr masiv, dhe Dusty mëson se çfarë duhet për t'u bërë një hero i vërtetë.

Shiko