Hej Arnold!: Filmi i Xhungles (Hey Arnold!: The Jungle Movie) 2017 (Full HD 1080p) Filma Te Dubluar Ne Shqip

Pershkrimi

Kur udhëtimi i tyre në San Lorenzo merr një kthesë për më të keqen, shpresa e vetme e Arnoldit dhe shokut të tij të klasës për t'u kthyer në shtëpi është të ndjekin rrugën e rrezikshme që çoi në zhdukjen e prindërve të Arnoldit.

Shiko