Dhelpra dhe Zagari 2 (The Fox and the Hound 2) 2006 (Full HD 1080p) Filma Te Dubluar Ne Shqip

Pershkrimi

Miqtë më të mirë Tod, një çantë dhelpra dhe Copper, një qenush zagar, vizitojnë një panair të vendit kur shohin një grup qensh të quajtur "The Singin' Strays". Grupi ka pesë anëtarë: Dixie, Cash, Granny Rose dhe vëllezërit binjakë Waylon dhe Floyd. Është e rëndësishme që ata të performojnë mirë, sepse një skaut talentesh po i viziton.

Shiko