Pershkrimi

Kjo aventurë shumëngjyrëshe tregon historinë e një princeshe të vrullshme sirenë të quajtur Ariel, e cila bie në dashuri me princin shumë njerëzor Eric dhe vë gjithçka në linjë për mundësinë për të qenë me të. Këngë dhe personazhe të paharrueshme -- duke përfshirë shtrigën e keqe të detit Ursula.

Shiko