Pershkrimi

Kur banda nga Hundred Acre Wood fillon një korrje mjalti, Piglet i ri përjashtohet dhe i thuhet se ai është shumë i vogël për të ndihmuar. Duke u ndjerë inferior, Piglet zhduket dhe miqtë e tij Eeyore, Rabbit, Tigger, Roo dhe Winnie the Pooh duhet të përdorin librin e shënimeve të Piglet-it si një hartë për ta gjetur atë. Gjatë procesit ata zbulojnë se kjo kafshë shumë e vogël ka qenë një hero i madh në shumë mënyra.

Shiko