Scoob! - 2020 (Full HD 1080p) Filma Te Dubluar Ne Shqip

Pershkrimi


Në aventurën më të madhe të Scooby-Doo-së, shihni historinë e pa treguar më parë se si miqtë e përjetshëm Scooby dhe Shaggy u takuan për herë të parë dhe se si ata bashkuan forcat me detektivët e rinj Fred, Velma dhe Daphne për të formuar të famshmen Mystery Inc. Tani, me qindra Çështjet e zgjidhura, Scooby dhe banda përballen me misterin e tyre më të madh, më të ashpër ndonjëherë: një komplot i keq për të çliruar qenin fantazmë Cerberus në botë. Ndërsa ata garojnë për të ndalur këtë "dogpokalips" global, banda zbulon se Scooby ka një trashëgimi sekrete dhe një fat epik më të madh se sa e imagjinonte dikush.

Shiko

Shkarko KËTU