Pema e Deshirave (The Wishmas Tree) 2020 (Full HD 1080p) Filma Te Dubluar Ne Shqip

Pershkrimi

Dëshira e gabuar e një të reje posumi për një Wishmas të bardhë jo vetëm që ngrin të gjithë qytetin e saj të lindjes, Sanctuary City, por gjithashtu kërcënon jetën e të gjithë atyre që jetojnë atje. Përpara se Pema magjike e Wishmas të vdesë, ajo duhet të ndërmarrë një udhëtim të rrezikshëm në TË EGËRË; duke luftuar me vetë-dyshimin, grabitqarët fantazmë dhe në fund të fundit, vetë Zhdukjen, për të kthyer dëmin që ajo ka shkaktuar dhe për të shpëtuar qytetin e saj.

Shiko